Home Начало » За Булстрад Живот » Представяне
За Булстрад Живот
Представяне

ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД се създава през 1994 г. Дружеството извършва застрахователна дейност по животозастраховане и застраховане срещу злополука с Лиценз No 6 от 15.06.1998г.  и притежава Лиценз No 2 от 15.11.2012 г. за предлагане на застраховка „Заболяване”.

ЗEАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД e един от водещите животозастрахователи в България и има близо 25 годишен опит в успешното предлагане на професионални  животозастрахователни решения за корпоративни и индивидуални клиенти. Дружеството предлага широка гама от решения – спестовни и инвестиционни планове, разнообразни рискови покрития, програми за корпоративни клиенти, застрахователни покрития за клиентите на финансови институции, решения за здравна защита и грижа, застраховки за пътуване в чужбина и др.

ЗEАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД разполага със собствена мрежа от агенции и офиси в цяла България, а продуктите и услугите на дружеството се предлагат от професионални застрахователни консултанти и експерти, специално обучени и сертифицирани по стандартите на компанията.

Дружеството е  носител на множество награди за постижения и успехи както в сферата на животозастраховането, така и за политиката си в сферата на корпоративната социална отговорност, която развива устойчиво през годините.


 
Нашата визия: ЗEАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ е водеща компания със стабилни финансови резултати, която налага стандарти на животозастрахователния пазар и се ползва със заслужено доверие.

Нашата мисия: С професионални животозастрахователни решения да правим настоящето по-стабилно, а бъдещето – по-сигурно и достойно.  

Нашите ценности: лоялност, честност, отговорност, индивидуален подход, професионализъм, екипност, традиции, развитие.

 

 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.