Home Начало » Продукти и услуги » Индивидуални клиенти » Застраховка „Живот" за кредитополучатели (намалявaща застрахователна сума)
Индивидуални клиенти
ЗАСТРАХОВКА „ЖИВОТ" ЗА КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИ (намаляваща застрахователна сума)

Сключването на срочна застраховка „Живот“ за кредитополучатели с намаляваща застрахователна сума е начин да с гарантирате спокойствие и защита на Вашите дългосрочни интереси, както и да планирате разходите си по-разумно.
Най-често такава застраховка се предлага на клиентите на банкови институции, които планират покупка на жилище, но тя е подходяща също и при всеки вид кредит, който Ви обвързва с по-сериозна сума  - за покупка на автомобил, за обучение, дори за околосветско пътешествие. Застрахователната сума по застраховката е съобразена със срока и размера на Вашия кредит, както и с финансовите ви възможности.

За примерни варианти за сключване на застраховка „Живот“ за кредитополучатели с намаляваща застрахователна сума, можете да се свържете с нашите консултанти.

Научете повече за възможностите, които Ви дават застраховките за клиентите на банкови институции на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“:

Срочна застраховка „Живот“ за кредитополучатели


 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.