Home Начало » Продукти и услуги » Индивидуални клиенти » Рискова детска застраховка
Индивидуални клиенти
Рискова детска застраховка
Тази застраховка се предлага като част от застрахователен пакет по застраховка "Живот (Финансово-осигурителен план) или застраховка "Живот" в полза на дете.

Ние сме сигурни, че за вас, като родители, е важно децата ви да растат здрави и щастливи, защото те са бъдещето. Това е важно и за нас. Ето защо създадохме Рискова детска застраховка с грижа за бъдещите поколения. Тя покрива риска от настъпването на конкретни състояния, които биха могли да застрашат безгрижното детство и съзряване на вашите деца. Като защитно покритие можете лесно да я включите в пакет заедно с вашата основна финансово-осигурителна програма сега. По този начин ще знаете, че обезпечавате по-специфична защита за децата си и можете да разчитате на застрахователна и финансова подкрепа за ситуации, в които е важно да запазите спокойствие. 

За примерни варианти за включване на Рискова детска застраховка в пакет с избраната от Вас финансово-осигурителна програма, можете да се свържете с нашите консултанти.

Научете повече за възможностите, които ви дават дългосрочните финансово-осигурителни програми на ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” и разнообразието от застраховки, които можете да включите в пакет към тях:

Финансово-осигурителен план
Застраховка "Живот" в полза на дете

Други застраховки, които можете да включите в пакет със застраховка "Живот" (Финансово-осигурителен план) или Застраховка "Живот" в полза на дете:

Застраховка „Злополука“
Дългосрочна здравна застраховка
Комплексна здравна застраховка
Застраховка „Критични болести“Извън нашите пакетни програми, за индивидуални клиенти можем да предложим също така:

Застраховка „Пътуване в чужбина“
Застраховка „Злополука" (Експрес)
Рискова застраховка „Живот" (Експрес)
Срочна застраховка „Живот” и други


 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.