Home Начало » Информационен център
Информационен център
Новини   Инициативи
Светла Несторова с награда за цялостен принос в развитието на българското застраховане
31 май 2019

Светла Несторова - Главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“, и председател на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи, бе удостоена със специалния приз на Фондация „Проф. Д-р Велеслав Гаврийски“ за цялостен принос в развитието на българското застраховане.

Булстрад Живот - основен партьор на церемонията "Златно перо"
20 май 2019

на 22 май от 16 ч. в София ще се състои 24тата церемония на наградите "Златно перо", които се връчват всяка година за техния принос на 24 изтъкнати представители на българската култура и изкуството.
Булстрад Живот е основен партньор на наградите тази година и ще връчи три от високите отличия.

Новото опаковане на Ringturm се обръща към звездите
13 май 2019

На канала на Дунава във Виена лятото наближава, донасяйки международна атмосфера: българската художничка Даниела Костова опакова Ringturm в дванайстата година от провеждането на проекта.

Нов образователен център отвори врати с подкрепата на Булстрад Живот
21 март 2019
Институтът за етнология и фолклористика с Етнографски музей на БАН представи нов образователен център, изграден след тригодишната дарителска кампания „Опознай традициите, за да обикнеш народа си!“.
Булстрад Живот пусна обновена версия на мобилното приложение B-Assist за клиенти със застраховка „Здравна грижа“
14 март 2019
Клиентите на Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп със застраховка „Здравна грижа“ вече могат да се възползват от новата версия на своя супер асистент B-Assist. Безплатното мобилно приложение е с освежен дизайн, подобрено потребителско изживяване и разширени възможности.
следваща последна
За трета поредна година БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ проведоха дни на социалната активност
20 ноември 2013
Тази година доброволците помогнаха за сортиране и разпределяне на близо 1200 кг. дарена храна с кампания в седем града в страната.
Второ издание на Ден на социалната активност и доброволчестовото
09 ноември 2012
Компаниите на Виена Иншурънс Груп в България продължават своята дейност в сферата на доброволчеството, като отново организират Ден на социалната активност.
БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП създава работни места за стажанти
15 октомври 2012

Инициативата е по проект „Ново начало – от образование към заетост”, финансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и стартира този месец.

Застрахователи участваха в Ден на доброволчеството
28 октомври 2011
Близо 80 служители на ЗАД «Булстрад Виена Иншурънс Груп» и ЗАД «Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп» се включиха в Деня на доброволчеството, организиран от компаниите на Виена Иншурънс Груп в България със съдействието на Фондация «Помощ за благотворителността в България».
ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира обучения по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
27 октомври 2010
Фокусът на обученията е насочен към „Овладяване на съвременни умения на корпоративно поведение – умения за работа в екип, управление на човешките ресурси, търговски умения и финансова култура".
следваща последна
 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг bulstradlife.bg
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.