Home Начало » Информационен център
Информационен център
Новини   Инициативи
Булстрад Живот - с награди в три категории от b2b Media Awards 2019
11 юли 2019
Булстрад Живот получи три награди в конкурса на B2B Media на специална церемония вчера
„Мечти за бъдещето“ обгръщат Ringturm - централата на ВИГ във Виена
27 юни 2019
Tазгодишното опаковане на сградата, в която се помещава централата на ВИГ във Виена, по проекта на българската художничка Даниела Костова „Мечти за бъдещето“ бе официално открито вчера следобед във Виена в присъствието на австрийския министър на външните работи и културата Александър Шаленберг, българския заместник-министър на културата Амелия Гешева и Н.Пр. д-р Иван Сираков, посланик на Република България във Виена.
Светла Несторова с награда за цялостен принос в развитието на българското застраховане
31 май 2019
Светла Несторова - Главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“, и председател на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи, бе удостоена със специалния приз на Фондация „Проф. Д-р Велеслав Гаврийски“ за цялостен принос в развитието на българското застраховане.
Булстрад Живот - основен партньор на церемонията "Златно перо"
20 май 2019
На 22 май от 16 ч. в София ще се състои 24тата церемония на наградите "Златно перо", които се връчват всяка година за техния принос на 24 изтъкнати представители на българската култура и изкуството.
Булстрад Живот е основен партньор на наградите тази година и ще връчи три от високите отличия.
Новото опаковане на Ringturm се обръща към звездите
13 май 2019
На канала на Дунава във Виена лятото наближава, донасяйки международна атмосфера: българската художничка Даниела Костова опакова Ringturm в дванайстата година от провеждането на проекта.
следваща последна
За трета поредна година БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ проведоха дни на социалната активност
20 ноември 2013
Тази година доброволците помогнаха за сортиране и разпределяне на близо 1200 кг. дарена храна с кампания в седем града в страната.
Второ издание на Ден на социалната активност и доброволчестовото
09 ноември 2012
Компаниите на Виена Иншурънс Груп в България продължават своята дейност в сферата на доброволчеството, като отново организират Ден на социалната активност.
БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП създава работни места за стажанти
15 октомври 2012

Инициативата е по проект „Ново начало – от образование към заетост”, финансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и стартира този месец.

Застрахователи участваха в Ден на доброволчеството
28 октомври 2011
Близо 80 служители на ЗАД «Булстрад Виена Иншурънс Груп» и ЗАД «Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп» се включиха в Деня на доброволчеството, организиран от компаниите на Виена Иншурънс Груп в България със съдействието на Фондация «Помощ за благотворителността в България».
ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира обучения по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
27 октомври 2010
Фокусът на обученията е насочен към „Овладяване на съвременни умения на корпоративно поведение – умения за работа в екип, управление на човешките ресурси, търговски умения и финансова култура".
следваща последна
 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг bulstradlife.bg
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.