Home Начало » Информационен център
Информационен център
Новини   Инициативи
Булстрад Живот отново е сред дарителите за стипендиите "Готови за успех"
15 ноември 2016
За шеста поредна година Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп подкрепи каузата "Готови за успех" - стипендии за отлични ученици и студенти - сираци и полусираци от социално слаби семейства.
Нов инвестиционно-застрахователен продукт на „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ и Пощенска банка
03 ноември 2016
Чрез стратегическото си партньорство двете компании предлагат на клиентите възможност за постигане на атрактивна доходност във времето
Отборът на Булстрад Живот с награда за спортсменска игра от благотворителния турнир по мини футбол за купата на АБЗ
03 октомври 2016
Отборът на Булстрад Живот получи наградата за феърплей на Петия турнир по мини футбол за купата на Асоциацията на българските застрахователи, който се проведе на 1 и 2 октомври в София.
Обявен е нов екип на Управителния съвет на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп"
08 септември 2016
След внезапната кончина на дългогодишния председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор Румен Янчев, се сформира нов екип на Управителния съвет на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп”.
Съобщение
29 август 2016
На 28 август 2016г. внезапно почина един от доайените на българското застраховане - г-н Румен Янчев - Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп” АД, посветил повече от 35 години от живота си на работата в застрахователния бранш.
първа предходна следваща последна
За трета поредна година БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ проведоха дни на социалната активност
20 ноември 2013
Тази година доброволците помогнаха за сортиране и разпределяне на близо 1200 кг. дарена храна с кампания в седем града в страната.
Второ издание на Ден на социалната активност и доброволчестовото
09 ноември 2012
Компаниите на Виена Иншурънс Груп в България продължават своята дейност в сферата на доброволчеството, като отново организират Ден на социалната активност.
БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП създава работни места за стажанти
15 октомври 2012

Инициативата е по проект „Ново начало – от образование към заетост”, финансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и стартира този месец.

Застрахователи участваха в Ден на доброволчеството
28 октомври 2011
Близо 80 служители на ЗАД «Булстрад Виена Иншурънс Груп» и ЗАД «Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп» се включиха в Деня на доброволчеството, организиран от компаниите на Виена Иншурънс Груп в България със съдействието на Фондация «Помощ за благотворителността в България».
ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира обучения по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
27 октомври 2010
Фокусът на обученията е насочен към „Овладяване на съвременни умения на корпоративно поведение – умения за работа в екип, управление на човешките ресурси, търговски умения и финансова култура".
следваща последна
 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2008 Булстрад Живот. Всички права запазени.