Home Начало » Информационен център
Информационен център
Новини   Инициативи
Социални проекти за хора в нужда получиха подкрепа в размер на 30 000 евро
24 януари 2018
Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп дари сумата от получена награда за социално съзнание - четири социални проекта получиха целево финансиране на обща стойност 30 000 евро като част от инициативата на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ ЕАД „Приказки за добрината“, която дружеството представи през лятото на 2017 година.
Булстрад Живот подкрепи нова образователна инициатива
16 ноември 2017
Булстрад Живот подкрепи инициатива за създаването на целогодишен курс по финанси за гимназисти. На специално събитие в София тех парк вчера беше даден старт на проекта „Практични финанси“.
Булстрад Живот продължава да подкрепя талантливи деца в неравностойно положение готови за успех
10 ноември 2017

За седма поредна година ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД подкрепи инициативата „Готови за успех“ на фондация „БИКОУЗ в помощ на благотворителността” в партньорство с фондация „Сирак“.

Доброволци работиха в 26 институции в помощ на деца и възрастни хора в нужда
06 ноември 2017
Денят на социалната активност на служители на БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ се проведе за седма поредна година в 18 града в страната.

 
Булстрад Живот и каузата "Готови за успех" - с признание в конкурса "Застрахователи за обществото"
06 октомври 2017

ЗЕАД БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП ЕАД зае първо място за най–успешен проект в третото издание на конкурса "Застрахователи за обществото" за социалния си ангажимент към каузата "Готови за успех" на фондация „БИКОУЗ в помощ на благотворителността”, която фирмата подкрепя ежегодно от 2011 година насам.

първа предходна следваща последна
За трета поредна година БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ проведоха дни на социалната активност
20 ноември 2013
Тази година доброволците помогнаха за сортиране и разпределяне на близо 1200 кг. дарена храна с кампания в седем града в страната.
Второ издание на Ден на социалната активност и доброволчестовото
09 ноември 2012
Компаниите на Виена Иншурънс Груп в България продължават своята дейност в сферата на доброволчеството, като отново организират Ден на социалната активност.
БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП създава работни места за стажанти
15 октомври 2012

Инициативата е по проект „Ново начало – от образование към заетост”, финансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и стартира този месец.

Застрахователи участваха в Ден на доброволчеството
28 октомври 2011
Близо 80 служители на ЗАД «Булстрад Виена Иншурънс Груп» и ЗАД «Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп» се включиха в Деня на доброволчеството, организиран от компаниите на Виена Иншурънс Груп в България със съдействието на Фондация «Помощ за благотворителността в България».
ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира обучения по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
27 октомври 2010
Фокусът на обученията е насочен към „Овладяване на съвременни умения на корпоративно поведение – умения за работа в екип, управление на човешките ресурси, търговски умения и финансова култура".
следваща последна
 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг bulstradlife.bg
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.