Home Начало » Информационен център
Информационен център
Новини   Инициативи
Социални проекти за хора в нужда получиха подкрепа в размер на 30 000 евро
24 януари 2018
Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп дари сумата от получена награда за социално съзнание - четири социални проекта получиха целево финансиране на обща стойност 30 000 евро като част от инициативата на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ ЕАД „Приказки за добрината“, която дружеството представи през лятото на 2017 година.
Булстрад Живот подкрепи нова образователна инициатива
16 ноември 2017
Булстрад Живот подкрепи инициатива за създаването на целогодишен курс по финанси за гимназисти. На специално събитие в София тех парк вчера беше даден старт на проекта „Практични финанси“.
Булстрад Живот продължава да подкрепя талантливи деца в неравностойно положение готови за успех
10 ноември 2017

За седма поредна година ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД подкрепи инициативата „Готови за успех“ на фондация „БИКОУЗ в помощ на благотворителността” в партньорство с фондация „Сирак“.

Доброволци работиха в 26 институции в помощ на деца и възрастни хора в нужда
06 ноември 2017
Денят на социалната активност на служители на БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ се проведе за седма поредна година в 18 града в страната.

 
Булстрад Живот и каузата "Готови за успех" - с признание в конкурса "Застрахователи за обществото"
06 октомври 2017

ЗЕАД БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП ЕАД зае първо място за най–успешен проект в третото издание на конкурса "Застрахователи за обществото" за социалния си ангажимент към каузата "Готови за успех" на фондация „БИКОУЗ в помощ на благотворителността”, която фирмата подкрепя ежегодно от 2011 година насам.

следваща последна
Детски рисунки в календар на ЗАД „Булстрад Живот“ за 2008г.
22 април 2008
Корпоративният стенен календар на ЗАД „Булстрад Живот“ за 2008г. представя дванадесет талантливи малки художници – деца на служители на дружеството. Рисунките бяха избрани в резултат на два последователни конкурса, които компанията популяризира с активна вътрешнофирмена PR кампания.

първа предходна
 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг bulstradlife.bg
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.