Информационен център
За медиите
БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП с награда за социално съзнание и субсидия от 20 000 евро за социално отговорни проекти през 2014 г.
13 декември 2013

На официална церемония, която се състоя в Националния археологически музей в София, ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” получи награда за социално съзнание за социалните инициативи, които подкрепя през годините.

 

Отличието, учредено през 2012 година от основния акционер на Виена Иншурънс Груп - Винер Щетише Векселзайтиге Ферзихерунгсферайн на името на д-р Гюнтер Гайер - Председател на Управителния съвет на Винер Щетише Векселзайтиге Ферзихерунгсферайн,  връчиха  г-н Петер Хьофингер -  член на Управителния съвет на Виена Иншурънс Груп и г-жа Барбара Грьочниг - представител на основния акционер на Виена Иншурънс Груп в Австрия.

 

От името на БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП наградата приеха г-жа Светла Несторова – изпълнителен директор и председател на Управителния съвет и г-н Кристоф Рат – изпълнителен директор и член на Управителния съвет на компанията.

„ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” в България – с две престижни отличия за „Застраховател на годината 2013”
27 ноември 2013

На официална церемония, по повод връчването на годишните награди на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), която се състоя на 26 ноември в „София Шератон Хотел Балкан” компаниите на „ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” спечелиха престижни награди в две от седемте категории на конкурса „Застраховател на годината 2013”, превръщайки се в застрахователната група с най-много отличия от тазгодишното събитие. Наградите бяха връчени на г-н Румен Янчев, председател на УС и изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” и г-жа Светла Несторова, председател на УС и изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”. На церемонията присъстваха и г-н Кристоф Рат, изпълнителен директор и член на УС на двете компании, както и членове на Управителните съвети и мениджмънта на двете компании.

 

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” получи отличие за „Най-коректен застраховател за 2013 г.” при изплащане на застрахователни обезщетения за неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност.

 

ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” спечели приза за ”Застраховател с най-добри продукти в животозастраховането”.

БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП представи атрактивен нов продукт -Здравна застраховка "PREMIUM"
11 декември 2012

По-малко от месец след като взе допълнителен лиценз за застраховка „Заболяване”, БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП официално представи своя най-нов ексклузивен застрахователен план - Здравна застраховка “PREMIUM”.

Застраховката се предлага с 4 нива на здравна защита и може да обезпечи покрития от 150 000 (сто и петдесет хиляди) до 2 000 000 (два милиона) евро на година, които включват широк спектър от разходи, свързани със здравето.
Успешен финал на обученията по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
31 март 2011
В средата на март четиридесет и седем служители на ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” преминаха курс на обучение по „Изграждане на екипи” като част от подписания с Агенция по заетостта договор за реализиране на проект с № ESF 2102-01-07108 за „Овладяване на съвременни умения на корпоративно поведение – умения за работа в екип, управление на човешките ресурси, търговски умения и финансова култура”. С това обучение всички набелязани теми по проекта бяха обхванати в договорените срокове.
ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира обучения по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
27 октомври 2010
На 08.10.2010 г. бе подписан договор между ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” и Агенция по заетостта за реализиране на проект № ESF 2102-01-07108 относно „Овладяване на съвременни умения на корпоративно поведение – умения за работа в екип, управление на човешките ресурси, търговски умения и финансова култура".
следваща последна

 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.