Информационен център
Булстрад Живот и каузата "Готови за успех" - с признание в конкурса "Застрахователи за обществото"

ЗЕАД БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП ЕАД зае първо място за най–успешен проект в третото издание на конкурса "Застрахователи за обществото" за социалния си ангажимент към каузата "Готови за успех" на фондация „БИКОУЗ в помощ на благотворителността”, която фирмата подкрепя ежегодно от 2011 година насам. Церемонията по награждаване беше част от Бала на застрахователната индустрия, с който се отбеляза 25 годишния юбилей на Асоциацията на българските застрахователи.

Конкурсът "Застрахователи за обществото" се организира от Асоциацията на българските застрахователи и цели да отличи съвместните бизнес – социални инициативи, които застрахователните компании и брокери са реализирали през изминалата година  – проекти, каузи и дългосрочни инициативи в полза на българското общество.

Сред многото каузи и проекти, това е признание и за Фондация „БИКОУЗ в помощ на благотворителността” в партньорство с фондация „Сирак“, които от 2006 г. насам оказват подкрепа на отлични ученици и студенти–сираци, за да продължат образованието си.

Чрез стипендиантската програма „Готови за успех” се оказва подкрепа на млади хора, които са мотивирани, целеустремени и имат нужда само от шанса да докажат способностите си. В програмата участват ученици от 12 клас с отличен успех, на които стипендията помага да се подготвят за кандидатстване във ВУЗ, както и студенти от бакалавърска и магистърска степен в държавни университети. Средствата за стипендиите са осигурени изцяло от дарители, част от които сме и ние.

Повече за фондация „БИКОУЗ в помощ на благотворителността” и конкретната кауза, можете да намерите на: http://www.bcause.bg/gotovi-za-uspeh.html

 


 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.